Афганистанският математик и философ Седик Афган обяви, че 2025 г. ще

...
Афганистанският математик и философ Седик Афган обяви, че 2025 г. ще
Коментари Харесай

Известен математик обяви 2025 г. за съдбоносна и посочи наследника на Путин

Афганистанският математик и мъдрец Седик Афган обяви, че 2025 година ще бъде съдбоносна за Русия и той знае кой ще бъде наследникът на съветския президент Владимир Путин. Според него той ще бъде сменен от мощен човек.

Пророкът заяви, че наследникът е роден през 1975 година, той към този момент се занимава с политика и със обществени действия.

По-рано брилянтният математник направи прогноза за политическата обстановка в Русия за 2023 година Според него годината ще бъде по-трудна за Русия от 2022 или 2024 година, защото огромните нуклеарни сили - съперници на Руската федерация ще прибягнат до шантаж, с цел да излязат спечелили от руско-украинския спор. Така че ще се решат на нуклеарно изнудване.

Медиите показват, че такова изказване на пророка е направено малко преди Лондон да реши да трансферира снаряди с обеднен уран в Киев.

Според Афган най-опасната дата ще бъде 17 юли, когато съгласно математическите калкулации могат да се случат в действителност ужасни събития. Анализаторът допусна, че в зоната на бойните дейности може да се случи провокация.

Припомняме, че математикът се трансформира в легенда. Въпросът е в неповторимия способ, който той употребява за своите прогнози.

Въз основа на цифров разбор на минали събития, Седик Афган към този момент съумя да планува войната в Афганистан, а по-късно и разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, резултатите от последните избори в Съединените щати, началото на спора в Украйна и разрушителното земетресение в Турция.

Сега математикът направи възторг, като разгласи, че е основал нова формула, по която е пресметнал датата на началото на нова международна война. Колко страни ще бъдат въвлечени в нея, Седик не сподели, само че означи, че това ще бъде ужасна и разрушителна война, ще загинат милиони и ще стартира през 2055 година

В същото време той упорства, че точността на изчислението му за обособен човек е към 100%, за обособени страни - от 80%, а за света - повече от 60%.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР